Tips och samarbete med Cocopanda!

Idag fick jag hem en hårolja och en contouring palett från Cocopanda.

Det ska bli intressant att testa dessa produkter.

Håroljan heter Keratin Infused argan olja och kommer från Keratherapy. Första intrycket var att den doftade väldigt gott.

Keratherapy Keratin Infused Rapid Rescue innehåller macadamia-olja, keratin och antioxidanter som gör håret glänsande, slätt och friskt. Det skyddar också håret från solens strålar.
Keratin finns naturligt i håret och hjälper till att reparera skadat och slitet hår. Dior Keratherapy rengör håret och återfuktar, samtidigt som de eteriska oljorna i håret bibehålls.
Håret kommer att få fukt, elasticitet och styrka. Du får ett mjukt, glänsande och friskt hår. Fritt från sulfater och natriumklorid. Rekommenderas särskilt för användning efter keratinbehandlingar.
Jag fick även en contour palett som är i cremefärg, det ska bli spännande. Jag har bara arbetat med skuggor.Beauty UK Ultimate Contour Palette innehåller det du behöver för att framhäva dina vackraste ansiktsdrag.
Denna exklusiva palett innehåller tre hudtoner som är perfekta för skuggning, highlighting och framhävning av konturer.
Med paletten följer även en guide som enkelt visar hur du lägger de olika skuggorna för bästa resultat.

Jag återkommer med en recension.

Jag passar på att ge ett tips på förvaring i handväskan.

Jag har en lite större makeupväska där jag har puder, flaskor, borstar mm i och sedan har jag en liten makeupväska där jag har några läppstift i. Mycket lättare att hitta grejerna då.
Väldigt smidigt :) Den guldiga kommer från Åhlens och finns i olika färger och den lilla väskan finns på H&M och båda är relativt billiga.