Anna testar L´Orèal true match foundation

Jag har läst så mycket bra om denna foundation, så nu var jag tvungen att testa. Jag är imponerad, den är väldigt härlig och riktigt bra pris också. Den finns i många olika nyanser.

Jag vill gärna ha en ganska täckande foundation och då var denna väldigt bra.
True Match är en foundation med naturliga nyanser som smälter samman med huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen. Den har en fin, otroligt lättflytande konsistens som döljer små blemmor och förfinar utan att lägga sig tungt på huden. True Match anpassar sig efter huden och du uppnår en naturlig perfektion.

Jag har nyansen 3.D/3.W Beige Dore, Golden Beige

In natural!


Här har jag tagit foundation, ser något gult ut....Här med övrig makeup.Lördags (vardags) makeupJag skulle verkligen rekommendera denna foundation!
Den får  5 av 5 möjliga.
Ni hittar den här