Dagens makeup - göra en eyeliner vinge?

När man blir något äldre så får man lite fina linjer runt ögonen och det har jag drabbats av. Då kan det vara knepigt att göra en eyeliner vinge. Jag tycker det är snyggt med vinge på vissa makeuper så jag försöker göra dom ändå, på bästa sätt.

Så här vill jag inte att det ska se ut...


Vingen lägger sig i "vecket"och ser avkapad ut.


På långt håll ser dagens makeup ut så här...


Då ser man inte så väl missen med vingen.

 Jag måste istället lägga linern längre ner. Man ska följa nedre fransraden och måla utåt. (ursäkta för dålig bild) Jag har "slarvat" lite men jag tror att ni ser skillnaden?  Produkter jag har använt.....Time Balm primer - Jämnar ut huden 
Dior Forever - Foundation
Urban Decay, Naked Skin - Anti age primer eyeshadow
Paris Berlin - Löspuder
IsaDora - Face SculptorHoppas ni gillar inlägget!?