MAC - makeup


Mineralize Skinfinish -
Ett lyxigt puder med mineraler, noggrant bakat för att ge en skiftande men ändå naturligt matt finish. Ger perfekt och osynlig täckning. Använd för att fixera foundation eller för att förbättra makeupen under dagen.

Lipstick - 
Läppstift som ger färg och form till läpparna. Syns ute på catwalken. Väcker uppmärksamhet på stan. Läppstiftet som gjorde M·A·C berömt. Färgen Pure Zen.

Mineralize Concealer - 
En krämig concealer som är berikad med mineraler och vårdande växtextrakt som är enkel att blanda ut, täcker väl, ger huden en perfekt finish och samtidigt tillför fukt. Bekväm och hållbar. Är medeltäckande och ger en naturlig skimrande finish.

Prep + Prime Fix - 
En bubblande vattendos av vitaminer och mineraler, fylld av lugnande ingredienser som grönt te och gurka som toppas med den fräscha naturliga och energigivande doften av Sugi. Huden strålar under makeupen. Spraya på den. Huden dricker upp den!

130 Short Duo Fibre Face Brush - 
En kort, rund borste som används för applicering och blandning av alla formulas och färger – flytande, krämiga, puder eller pigment. Perfekt för att skapa mjuka lager eller skapa ytor. Tillverkad av en mjuk blandning av get- och syntetiska fibrer.

Rekommenderade produkter, finns på KICKS