Eleven.se firar 11 år!

Eleven.se firar 11 år!


Jag handlar ofta skönhetsprodukter på Eleven. Jag tycker att dom har massor med olika produkter. Billigt som dyrt. Nu har dom även fri frakt! Eleven firar också genom att köra olika tävlingar, så om du är sugen på att få chans att vinna presentkort eller liknande, klicka in på Eleven.se

Jag tänkte skriva och berätta om 11 produkter som jag har som favoriter och som finns på Eleven.

Häng med :)

Vi börjar med ögon
En ny favorit palett med jordnära färger som passar till hur många olika sminkningar som helst. Jag visar en sminkning som jag gjorde med några av färgerna. Jag har även använt glittret i orange rosa färg på makeupen.

Glittret finns här
Ögonskuggorna finns här och där kan du själv plocka ihop nyanser som passar dig.

Jag har en annan palett som jag också tycker väldigt mycket om, den kommer från Viva la diva.Färgen som heter Chocholate är superbra och passar till alla grunder. 

Mina favoritborstarJag tycker om att det är plasthandtag för då håller dom så bra när man rengör dom, trä kan lätt "luckras" upp.

Contour kit har jag en favorit från Anastasia


Med detta försöker jag trolla bort mina skavanker :)

En något billigare variant som också är en liten favorit är
Rougen i denna palett är så himla fina, rekommenderas starkt.


En väldigt bra uppfinning för att bättra på foundation under dagen är Isadoras palett Nude Cushion Foundation. 
Kolla in här :)Jag är imponerad!

Mitt favoritpuder kommer från Paris Berlin


Det är många bloggares favorit :)

Vad har jag till ögonbrynen då?
Jo, Anastasia dipbrow pomade i färgen blonde


Produkterna jag visar kanske ser ofräscha ut men det är för jag använder dom flitigt.
Här hittar du denna lilla burk.

Ett favorit torrschampo till håret kommer från Lernberger Stafsing. Det ger stadga, volym och fräschar upp håret med den goda doften.


Du som känner mig vet att jag är svag för läppglans och läppstift så det är klart att jag måste visa något av alla mina favoriter.
Max Factor Colour Elixir Lipstick, jag har några olika färger i det.Jaha, det var alla 11 produkter som jag gärna vill tipsa om. Jag har inte berättat jättemycket om varje produkt men tveka inte att fråga mig om ni undrar något.

Hoppas att ni gillar inlägget!