Hur snygg är inte denna palett?!

Urban Decay har en ögonpalett som Gwen Stefani har varit med och gjort.
Så härligt snygg!

Så snygg!
Någon som har testat?

Den finns att Köpa på KICKS

I sant kreativt partnerskap har Gwen och Urban Decay skapat denna limited-edition palett | Gwen Stefani Eyeshadow Palette. Wende Zomnir (medgrundare av Urban Decay) och hennes produktutvecklingsteam har spenderat oräkneligt många timmar i Gwen’s hus, där det pratat makeup och arbetat nära på varje detalj av den här paletten – från palettboxen till de enastående skuggorna.
UD har noggrant utformat skuggorna med Gwen för att fylla ut ett tomrum av exakta nyanser hon alltid önskat i sin kollektion. Till slut har de laddat paletten men hennes 15 måste-ha nyanser (12 är NYA, och tre är från UD’s ögonskuggskollektion). Men ett galet utbud av neutrala och några få juveltoner för att mixa upp looken med, är detta Gwen’s to-go kit för att uppnå hennes mest ikoniska makeup stilar. Och med dessa skuggor i ditt förfogande har du allt du behöver för att uppnå samma ikoniska look.
Gwen har haft ett finger med I allt, inkluderat etuiet, som är inspirerat av hennes kärlek till svartvita grafiska tryck och antika guld accenter. Hon har även namngett det flesta av skuggorna, inspirerade av hennes låtar. Dessutom står det “Magic’s in the Makeup” på palettens stora spegel vilket är taget från hennes låt No Doubt.
Varje ögonskugga i paletten har Urban Decay’s Pigment Infusion System™, en proprietär blandning av ingedienser som ger varje skugga dess sammetslena textur, fylliga, blandbara färg och en lång hållbarhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar