Makeupborstar från Sigma!

Vad använder ni för borstar?

Jag har två favoritmärken
Real Techniques och nya favoriten är Sigma Beauty

Sigma Beauty har revolutionerat skönhetsmarknaden med sina sminkborstar av mycket höga kvalité, Sigma Beauty har gjort det möjligt att både privatpersoner och professionella användare kan köpa samma sminkborstar till överkomligt pris. Det som utmärker Sigma Beautys produkter är känslan av funktion och kvalité kombinerat med ett stilfullt utförande.
En av grundarna av Sigma Beauty är specialiserad civilinjengör med stort intresse av kvalite & tillverkning, därför finns det förmodligen inget skönhetsföretag i världen som testar sina produkter så noga före de är lanserade vilket återspeglas i varje produkt. Sigma Beauty populära sminkborstaroch smink har länge varit förunnat amerikaner men nu är Brallis exklusiv återförsäljare av Sigma Beauty i Sverige.
Alla Sigma Borstar hos oss är professionella sminkborstar av hög kvalité men tänk bara på att vårda dem rätt så kommer de att hålla länge.

Jag har skaffat mig några och de är verkligen bra, jag riktigt känner att det är bra kvalité. Jag köpte också borstar från Wish, jag ville testa att beställa därifrån. 10 borstar för ca 60:-, men de var värdelösa. Dom har jag gett till mina döttrar.
Så om ni vill unna er bra borstar kan jag varmt rekommendera Sigma. Man köpa dom HÄR

Jag är sugen på dessa också!Även denna borste kommer från Sigma, det är en eyelinerborste. Den är nätt och enkel att använda.


Trevlig dag!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar