Vad använder ni för hudvård till ansiktet?

När jag de senaste dagarna har tittat mig i spegeln så inser jag att jag har väldigt fin hud, inga finnar eller kvisslor direkt och den känns len och mjuk men inte för fet. Jag tycker att foundation lägger sig bra också. 

Vad använder ni för hudvård?

Jag använder en hudvårdsserie som heter Andrea Milano och kommer från Cosmopharma. Cosmopharma är ett familjeägt företag som ligger utanför Stockholm. De använder sig av konsulenter för att få ut sitt varumärke.

Så här står det på hemsidan..

Vi i Cosmopharma har 20 års erfarenhet inom försäljning av hudvårdsprodukter framställt av "Naturens eget apotek".
Cosmopharma använder flera oberoende laboratorier världen runt och har ett nära samarbete med en rad farmaceuter. Dessa jobbar hela tiden med att utveckla och modernisera naturprodukter anpassade till dagens krav och efterfrågan. Därför har vi alltid det allra senaste och bästa i vårt sortiment av hudvårdsprodukter, samtidigt som våra producenter garanterar att ingredienserna i våra produkter är de allra bästa inom naturlig skönhetsvård. Cosmopharmas naturprodukter säljs idag exklusivt av Cosmopharmas konsulenter i Skandinavien och på internet, och fördelen med detta innebär för dig att du kan handla produkter direkt av din konsulent som med glädje kommer hem till dig och dina vänner för att låta er ta del av det senaste inom hudvårdsprodukter, makeup och hälsoprodukter! Pröva, och bedöm själv!
Välkommen att ta del av Cosmopharma, antingen som medarbetare, värdinna, eller kund.

Jag hoppade på som konsulent för snart ett år sedan bara för att jag tyckte att produkterna var så himla bra. Dels hudvården och schampot passade mig väldigt bra. Mascara och ögonskuggor är jag också väldigt nöjd med. 
Men efter att ha vidgat mina vyer med makeup och fransförlängning så mäktar jag inte riktigt med att vara konsulent och ha visningar. Jag kände nog att det inte var riktigt min grej heller att stå framför folk och berätta om produkterna. 

Men bara för att det inte är min grej så rekommenderar jag ändå gärna produkterna för er. Jag säljer till mina kunder ibland och det tycker jag är skoj.

Jag gjorde ett inlägg om Andrea Milanos serie för ett tag sedan. Läs gärna om det HÄR

Om ni är intresserade av min sida på Cosmopharma så kan ni gå in HÄR

Några av mina favoriter

Dagcreme - fantastiskt skön

Foundation som jag hela tiden återgår till trots att jag gärna testar andra märken.

Schampo - perfekt för min torra hårbotten som gärna kliar.

X3 - den bästa peelingen tror jag, värd att testas. Säg till om ni vill ha prov så skickar jag :)

Ögonskuggorna sitter också väldigt bra och de är väl pigmenterade.
Finns i många färger.

Undrar ni något om produkterna är det bara att fråga här eller maila mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar