Lila ögon!

Lila ögon är väldigt snyggt!


Men vet du om att 
Gröna ögon blir extra lysande och framträdande med hjälp av en lila ögonskugga. Det beror på att gröna ögon oftast har lite gult i sig (lila och gult framhäver varandra). Men gröna ögon är också snygga ihop med rött. Dock kanske inte rött är en färg som man vill använda som ögonskugga, men röda läppar är ju lättare att bära upp!

Se dessa bilder


Bild tagen från Helena
Blått framhäver brunt
Lila framhäver grönt
Orange/guld framhäver blått

Vad använder ni mest för färg på ögonskugga?
Jag märker att jag ofta går mot bruna nyanser.
Men jag har oftast vad jag känner för, jag stirrar mig inte så blind på ovan "regler".


4 kommentarer:

 1. Tack :)
  Även bilderna under :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Va, ska jag (browneyed girl) ha blå ögonskugga?? Det har jag inte provat sedan jag gick lös i mammas neccesär på 80-talet. Får nog boka in mig på en liten smink kurs hos dig. Du är verkligen superduktig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, japp Lisa det ska du :)
   Tack vad du är snäll, det gjorde min dag!

   Jag ska fixa en snygg blå makeup på dig någon dag :)
   Kram :)

   Radera

Skriv en kommentar