Ny hudvård - X3

Har precis fått hem ny dagcreme, nattcreme och peeling från Cosmopharma!

Jag är nyfiken på att börja testa, peelingen har jag testat innan men inte dag- och nattcreme. 
Peelingen är superbra så det känns som att de andra borde vara det också.

Positivt är att de är i pumpflaskor så man slipper gegga med fingrarna i burkar.

Så här ser dom ut!


Till vänster - X3 peeling
Extremt effektiv och unik peeling från Cosmopharma. Döda hudceller bokstavligen rasar av ansiktet! 
x3 - Triple Action är en kornfri peeling som med hjälp av naturliga AHA fruktsyror avlägsnar döda hudceller, utan att repa den känsliga huden i ansiktet. 
Produkten är baserad på Hallon, Havsalger och den naturliga fruktsyran Glykolsyra. 
Hallonextrakt med sitt rika innehåll av antioxidanter reparerar skadad hud, skyddar från yttre påfrestningar och bevarar huden ung och spänstig. 
Havsalger har ett rikt innehåll av mineraler och vitaminer, samt antioxidanter som verkar både anti-inflammatoriskt och mjukgör huden.
Resultatet är synligt omgående och huden blir smidig, slät, återfuktad och du får en frisk lyster i ansiktet.

Just nu 359:- (ord. 449:-)

Mitten - X3 Nattcreme
Kollagen är det huvudsakliga strukturella proteinet som håller ihop huden. Det ger huden dess styrka och hållbarhet. Men kollagen bryts ner och skadas av bl.a. UV-strålar, fria radikaler, rökning, åldrande m.m. När kollagenet skadas, leder det till försämrad struktur i huden, rynkor och andra defekter. 

Nattkrämen x3 Collagen Night Treatment innehåller rika mängder av kollagenprotein och kan användas som en vanlig nattkräm och masseras in och sen sköljas av. Men för bästa effekt, så rekommenderar vi att den används som en lyxig och närande ansiktsmask, d.v.s att den appliceras i tjockt lager och får ligga kvar i 20 minuter. Kvarvarande kräm masseras sedan tills den absorberats eller sköljs av. 

Kontinuerlig användning av x3 Collagen Night Treatment motverkar effekterna av kollagenbrist, ger flexibilitet och styrka till din hud, samt bekämpar uppkomsten av rynkor och fina linjer.

359:- (ord. 449:-)

Till höger - X3 Dagcreme
Koenzym Q10 hanterar bland annat transport av energi till cellerna och som antioxidant hjälper det även till att neutralisera skadliga fria radikaler, som är en av orsakerna till åldrande. När vi åldras minskar kroppens produktion av eget Q10. Även stress och vissa sjukdomar kan minska nivåerna av Q10 i kroppen. Detta medför att cellerna förlorar sin effektivitet och skyddande förmåga. 
Dagkrämen x3 Q10 Day Cream innehåller koenzym Q10 och ger en djup återfuktning samt energi och näring till huden. Med SPF25 ger den dagligt skydd mot solens skadliga UV-strålar. 
Q10 stimulerar även kollagenproduktionen och hjälper därmed huden att producera mer kollagen. 

Innehållet av vitaminer och Q10 finns isolerat i mikrokapslar i produkten. Detta garanterar dess stabilitet och skyddar dem från oxidation. Du får en dagkräm som är lika effektiv från första till sista användandet. 

Resultatet av kontinuerlig användning av x3 Q10 Day Cream är en fastare, bättre återfuktad hud och en vackrare djupare färgton.

359:- (ord. 449:-)

Jag är väldigt nyfiken på att börja använda detta!

Är ni nyfikna?
Kika in här eller kontakta mig anna@colourfulbeautiful.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar