Fransförlängning

En fransförlängning som jag har gjort!


FÖREEFTER

Det ena stråt står lite fel, det stör mig. Men går nog lätt att fixa genom att kamma till det. Jag säger alltid till mina kunder att dom får höra av sig om det skulle vara något, så fixar jag till det. Det är min service!Här har jag använt Flat Lashes, som ger något mer intensitet. De är mer svarta och lite glansiga.

Hör gärna av er för bokning!
Att komma till mig är en njutning i hemmamiljö. Vi väljer musik tillsammans, vi pratar ihop oss om bästa behandling och val av material för just dig. 
Är du det minsta missnöjd så gör jag allt för att fixa till det.

Mitt motto din trygghet!

..För För mig är det viktigt att du är nöjd när du går härifrån. Är det något du vill förändra så gör vi om, hos mig är tiden inte viktig bara att du känner dig extra vacker när vi är klara..

1 kommentar:

  1. Oh la la, får prova dom nästa gång.
    Önskar Er en härlig semester nu :)

    SvaraRadera

Skriv en kommentar