Candy från Bud To Rose

Litet axplock av allt fint som finns från Bud To Rose

Varför valde jag att börja sälja Bud To Rose?
För att det är så himla snygga smycken, jag skulle kunna använda alla smycken från dom.

Bud to Rose är en del av ett annat varumärke som många av er kanske känner till, nämligen Diddi Design. Diddi Design grundades år 2006 av Diddi Camilla Nihlen. Bud to Rose designar, tillverkar och säljer smycken för den moderna kvinnan. Varje enskild produkt är unikt designad och ofta innehar varje smycke ett litet meddelande, något som ger en personlig känsla. Varumärkets signum är att kombinera olika material som bland annat läder, vattenpärlor, metall och vackra stenar. 

Till varje kollektion får varumärket inspiration från olika platser runtom i världen, varje kollektion tar dig till olika ställen. Earth, Wind & Fire är kollektionen som tar dig på en tripp till de exotiska breddgraderna och som hyllar det vackra i naturen. Med smycken från de olika kollektionerna kan du drömma dig bort till olika platser runtom i världen, till de vackra regnskogarna eller de djupa dalarna. 

Med smycken från Bud to Rose kan du piffa upp den allra enklaste outfiten och känna dig lite extra fin och kvinnlig. 


Ett smycke från Bud to Rose är perfekt när du ska köpa en inte allt för dyr present eller behöver ett nytt smycke att använda till säsongens nya garderob. Dessa smycken är silverpläterade, alltid nickelfria och håller en god kvalitet till ett bra pris.
Bud to Rose har även smycken i stål. Ett väldigt tåligt material som håller sig fint länge och har ett betydligt lägre pris än t ex silversmycken. Det finns även ringar i stål.
Man kan blanda på massa olika sätt. Ju mer desto snyggare kan jag nästan tycka ibland.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar