Nyhet - Volymfransar

Jag har bestämt mig, jag vill lära mig att göra volymfransar också!
Jag jobbar enbart med singelfransar idag men vill även börja med volymfransar. 
Skillnaden är:
Vid en Volume Lashes förlängning läggs flera mycket tunnare fransar på varje individuell frans, till skillnad från singelfransar som appliceras en och en på de egna fransarna. Volymfransarna är mycket tunnare än singelfransarna och därför kan man använda flera stycken utan större belastning. Det är snarare så att Volume Lashes belastar de egna fransarna mindre och kan även ge längre hållbarhet.
Volume Lashes lämpar sig också väldigt bra för personer med få och glesa egna fransar då denna metod är mindre beroende av täta fransar för ett fylligt resultat.
Skillnad i bild

Det blir fylligare med volymfransar och mer naturligt med singelfransar.
Jag kommer att öva en tid men återkommer inom kort när jag är klar.
Är ni intresserade att vara försökskanin så maila mig på anna@colourfulbeautiful.se
Man betalar endast materialkostnad och lite för tiden, så 300:- :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar