Härlig ögongel från Ole Henriksen - Botox på burk

En av produkterna jag köpte igår var en ögongel. Jag känner mig lite rynkig och mörk under ögonen så då frågade jag tjejen på Sephora om hon hade någon superprodukt.
Jag har varit väldigt låst med Cosmopharma, vilket också är jättebra men kul att testa något nytt.

Ögoncreme är nog det viktigaste i din hudvård och man ska inte använda sin dagcreme runt ögonen, varför?
Faktum är att huden kring ögonen är tunnare än i resten av ansiktet. Detta innebär för det första att man får tänka den som en avskild del i hudvården, på samma sätt som kroppen är en avskild del. Och ju tunnare huden är, desto mer försiktig måste man vara och desto känsligare är huden för fel och för tuff behandling. Man har således olika cremer för dessa områden- bodylotion för kroppen, ansiktscreme för ansiktet och ögoncreme för ögonen. Använder du en dagcreme kring ögonen är risken stor för både milier och att man får påsar under ögonen, då dagcremen är anpassad för en annan tjockare hud. Nämligen den som sitter i ansiktet.
Det är även många som blivit känsligare med tiden, för att man varit för hårdhänt när man tagit bort ögonmakeup, haft för starka produkter eller hoppat över solskydd kring ögonen.
Så nu till ögonkrämen jag blev tipsad om:

Ole Henriksen, har ni hört talas om det?
Jag hade inte gjort det förut. Det är en färgglad serie och jag tänkte vad är det för B-serie? :)Ole Henriksen

Ole Henriksen föddes och växte upp i den lilla byn Nibe på den danska landsbygden. I tidig ålder drogs han till naturen och de många roliga aktiviteter den kunde erbjuda. Hans mor fokuserade på naturlig hudvård i sin strävan att skydda sonens hud mot de kalla vintrarna i Danmark. Ole är öppen för växtrikets terapeutiska förmåga och har byggt sina spa-behandlingar och sin produktserie runt naturens mest verksamma extrakt.
Ole tog sin examen i hudvård, inklusive kosmetisk kemi i London innan han sökte sig vidare till USA. Hans filosofi kring hudvård syns ständigt på TV och i tidningar världen över, vilket förärat honom titeln "stjärnornas hudvårdsguru". Läs mer om historien bakom Ole Henriksen.Jag har haft ögongelen i natt och den kändes så himla skön och kylande, känner mig faktiskt mer fräsch runt ögonen nu när jag vaknade. Jag tittar i spegeln och upplever mig så slät runt ögonen. Botox på burk skulle jag säga.
Alltså vilken produkt, varför har jag aldrig sett den innan?

Har ni testat något från Oles produkter?
Snälla kommentera i så fall för jag är nyfiken på fler produkter från honom.Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Crème

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Crème är en ögonkräm som verkar för att återge spänst och reducera puffighet i området runt ögonen under dygnets nattliga timmar. Formulerad med bio peptider och hyaluronsyra för att boosta hudens elasticitet och reducera fina linjer och rynkor, samt gurkextrakt och mikroalger för att ge en avkylande effekt och reducera svullnad. Med djupt återfuktande egenskaper, som samtidigt boostar hudens egen fuktbarriär.
Den finns till ett ganska bra pris HÄR
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar