Slimmingkur igen :)

Nu ska jag köra med detta har jag bestämt :)Kickstarta din figurformning med denna intensiva 7-dagarskur, som går till attack mot envisa problemområden med hjälp av effektiva y-mangostin. Förpackningen är uppdelad i två delar för att skilja det rena, aktiva extraktet från resten av produkten, vilket bevarar och maximerar effekten. Med ett klick blandas alltsammans till en lättapplicerad formula. Resultatet syns inom dagar – en märkbart slätare, fastare hud.


Ett exceptionellt effektivt figurformande serum berikat med extrakt av mangostan, en naturlig nyckel som låser upp de cellprocesser som blockerat fettminskningen. Envisa celluliter blir mindre synliga, huden blir synbart slätare och figuren får en snyggare, fastare form. Den fräscha gelformulan går omedelbart in i huden utan att kladda och ger en effekt som syns redan inom några veckor.

Applicera morgon och kväll på hela kroppen med cirkelrörelser. Massera gärna in lite extra på problemområden som mage och lår.
Slimmingmekanismen grundar sig på en komplex balans mellan lagring och frigörande av fetter i fettcellerna. Många faktorer kan göra att denna balans rubbas, t ex brist på fysisk aktivitet eller obalanserad kost. Laboratoriet Santé Naturelle har utvecklat drycken Botanical Slimming Key, med koncentrat av grönt te som påverkar slimmingmekanismen på två sätt: genom att hjälpa till att bryta ned fettdepåerna och främja kroppens utrensningsprocesser.Användning: Skakas väl före användning. En viss bottensats i flaskan är normalt. Späd ett doseringsmått (45 ml) med 1 liter vatten och drick det fördelat över hela dagen. Förvaras i kylskåp efter öppnandet. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn. Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost. En hälsosam livsstil är     viktig. 

Jag har fortfarande ett superbra erbjudande till er!
Det pågår till 15 maj
Alla dessa tre produkter kostar nu 279:-

Klicka HÄR i så fall.

Någon som har testat innan?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar