Makeup, fransar, sol och collagen

I måndags gjorde jag examen :)
Examen för Makeupartist Fashion & Beauty
Mitt mål med denna utbildning är att lära mig lite mer än många andra och att jag ska kunna göra er fina till bröllop, fest, maskerader osv. 
De som går denna utbildning är ofta yngre än mig och har en plan om att frilansa som makeupartist och göra sminkningar till Catwalk, tidningsomslag m.m.
Jag tycker att jag har lärt mig massor under dessa 16 veckor men jag är lite besviken på utbildningen denna gång. Jag har ju gått även fransutbildning och makeupartist del 1 och de var bättre och kändes mer seriösa. 
Denna utbildning har varit lite "hattig" och min första lärare blev sjukskriven tyvärr. Fick en ny lärare som var jättebra men bedömde helt annat mot vad den första gjorde. Enligt hennes omdöme så känner jag mig usel, men samtidigt tänker väl hon att jag ska jobba som frilansare och då är det något helt annat. 
Men som sagt jag har lärt mig massor och tror på mig själv :) Kommer ni till mig för att få en makeup så lovar jag att göra mitt bästa för att ni ska känna er fantastiskt fina.

Examen då!
Jag hade två timmar på mig och då skulle jag göra en 50-tals makeup. Jag fick en bild som jag skulle härma och sen skulle jag göra Catwalk - mood board.
Temat var:
White, Pale, Hopeless, Dejected, Absent-minded, Gothic Couture, Skinny Model Temat: Vit, Pale, Hopplös, nedslagen, tankspridd, gotisk Couture, Skinny Model

Min tolkning blev så här


50-tal
Då skulle man härma denna bild
Min tolkning blev så här


Ja nu håller jag bara tummarna att jag blir godkänd.

Nu till fransar
Hade gulliga, bästa Amanda på franspåfyllning igår
Hon hade mycket kvar efter ca 4 veckor

Så här såg det ut efter fyra veckor, jag måste säga att det har hållit väldigt bra. 


Efter påfyllning


Så snyggt, jag hoppas hon blir lika nöjd som första gången. 
Det är levande material och kan hålla jättebra första gången men sämre nästa gång, beroende på var i växtfasen man är på sina fransar.

Jag fick hem ett litet paket idag


Det är kosttillskott som ska användas när man vistas i sol och det andra ska minska fina linjer.
Jag skriver inte mer om det nu men jag har fått äran att testa detta och kommer att göra ett inlägg och se vad det är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar