Bli av med frizzigt, lockigt hår!

Jag fick ett tips och test av min goda granne.

Jag har väldigt tjockt, frizzigt hår. Jag måste alltid platta det för att få ordning på det och tycka att det känns lite "lättare".
Jag vet att det finns Keratinbehandlingar (gör håret rakt) på salong men det är svindyrt (enligt mig).

Så då fick jag testa en hemmaprodukt 
Jag tvättade först håret med tillhörande schampoo, lät det torka nästan helt torrt. Sen lägger man i själva "masken" i håret. Den ska sitta i ca 30 minuter. Dra den längs med hela stråt men undvik hårbotten.
Sedan ska man föna det helt torrt, jag höll på en evighet, trodde det var blött men det blev mer "flottigt" :)
Till slut plattade jag det, lite i taget och flera gånger på varje slinga. Man ska arbeta in produkten i håret.
Man ska vänat 48 timmar innan man tvättar håret igen. Under denna tid känns det lite "klibbigt". Men nu är det så lent, mjukt och härligt. Jag plattade det lite efter tvätt men det var mycket enklare och gick snabbare och nu känns det så fräscht.
Jag kan rekommendera det!
Däremot har jag svårt att hitta var man köper det, jag hittar många produkter i just detta märke men inte just 30 smoothing day treatment.
Min goda granne hade köpt det på Feelunique, men jag kan inte hitta det där nu.

Kanske hittar ni bättre, berätta gärna för mig då för jag kan tänka mig att köpa och göra igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar