Vad tycker ni? Ska jag börja med vaxning? För så här kan jag inte se ut :(

Är du precis som jag lite mer av den ludna typen?
Jag är så hårig/skäggig i ansiktet, ogillar starkt.
Jag har aldrig vaxat mig men har nu börjat känna intresse för det och varför inte utbilda mig inom det till och med?
Nu när jag ska starta min verksamhet på heltid så skulle jag kunna utöka med någon behandling.
Jag är i kontakt med en tjej som håller i utbildningar och hon har kommit med förslag på utbildningsdagar så det är bara för mig att bestämma mig....
Det jag är inne på då är sockervax
Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller, vilket gör att huden lämnas mjuk, skön och peelad.

Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer, vilket resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt. Man undviker även irritation i hårsäckarna, därmed minskar de inåtväxta hårstråna drastiskt. Man jobbar med sockervaxet i handen, du slipper både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen snabbare än vanligt.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud, vilket gör att sugaring är perfekt vid brasilianska/manzilian vaxningar.

Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd ca 2mm, vilket gör att kunden slipper låta håren växa så långt. 

Sockervaxet är en 100 % naturprodukt, och den innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är 
vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.

Sockervaxet finns i 3 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora område för att inte “lugga” kunden i håren. Man använder ett fastare vax på mindre område så som läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud.
Som det är i dagsläget så använder jag mig av en kräm


Man smörjer in på de områden där man vill få bort hår och låter det sitta en liten stund och sen torkar man bort det och då följer stråna med. Väldigt bra och effektiv, MEN råkar man ha det för länge så kan det bli så här


Alltså hur skonsamt är det?
Jag hade det max några minuter och ändå blir det så här. Lagom till hakan läkt så har håret växt ut igen. Nej, denna får hamna i papperskorgen.

Vad tycker ni då?
Är det någon som testat denna typ av vaxning?
Är det bra?
Kommer ni och vaxar er hos mig om jag startar? :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar