Är du en torris som jag, eller känner dig mörk under ögonen?

Så här när hösten och vintern kommer så blir jag så torr i ansiktet.
Speciellt på näsan, detta märker jag speciellt när jag har foundation och den blir kakig. Visserligen skrev jag om min nya favoritfoundation som lägger sig som silke. Men för att foundation ska lägga sig fint så måste såklart grunden vara fräsch.

Nu har jag hittat några bra produkter som är suveräna.


Vi börjar medTvå års forskning har resulterat i ett serum som ska innehålla mer aktivt C-vitamin än något annat serum på marknaden. Det motverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen, skyddar mot fria radikaler och ger dessutom fantastisk lyster.

  • Serum som förbättrar hudens ton och struktur. 
  • Gör huden mjuk, elastisk och lugn.
  • Passar alla hudtyper, utom extra känslig. 


Jag tar den efter rengöring och innan nattcreme på kvällen.

Går vidare till


Ultimate Recovery

Grundaren av Medik8, Elliot Isaac, hade som mål att skapa ett vetenskapsbaserat hudvårdsmärke och presentera nya idéer och brittisk innovation på en internationell marknad som dominerades av amerikanska och franska företag. Idén och motivationen uppstod då Isaacs syster led av Rosacea och inte fick den hjälp hon behövde. Hans första produkt blev en creme av medicinsk kvalitet mot rodnad som innehåller 8% vitamin K – därav namnet Medik8. Märket lanserades 2009 och produkterna utvecklas både för hand och i små serier(för att garantera färskhet) i ett eget forskningslabb i England. Isaac har själv över 12 års erfarenhet av utveckling av professionella hudvårdsprodukter och tillsammans har han ett team med både forskare, biokemister, farmakologer och hudterapeuter.

Så detta märke är alltså extra bra för dig som har känslig hud eller lider av Rosacea

Just cremen ovan använder jag som nattcreme, jag tar den på näsan och i pannan där jag är mest torr.
Jag märker skillnad bara efter att ha använt den i några dagar.

  • En rik och fyllig fuktcreme som påskyndar hudens läkningsprocess.
  • Minskar rodnad, irritation och obehag i huden.
  • Hjälper huden att återhämta sig efter estetiska behandlingar, till exempel peeling, microneedling och laser.

Till sistJag upplever mig mörk under ögonen så nu testar jag denna creme och upplever den riktigt bra

Dark Circles reducerar omedelbart mörka ringar och svullnad runt ögonen. Stärker huden och ger förbättrad mikrocirkulation. Minskar också nedbrytningen av kollagen- och elastin samt förekomsten av fria radikaler. Mineralpigment och ljusreflekterande ingredienser ger en omedelbar utjämnande effekt som reducerar mörka ringar. Rispeptider och ett komplex med kraftfulla antioxidanter hjälper till att förbättra mikrocirkulationen och minskar påsar under ögonen. 

Gå gärna in på länkarna för att läsa mer om produkterna.

Så här fräsch är jag utan att ha retuscherat, hahaha
(Jag tipsar inte om något som jag inte tycker är bra sen är det inte säkert att produkterna jag tipsar om passar alla.)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar