NYHET - Fantastiskt möte med Palina

Jag söker hela tiden efter bra produkter när det gäller skönhet. Jag har testat på en hel del och stormtrivs med vissa men har ändå inte känt att jag hittat "det där" än.

Jag är ute efter bra produkter för att framförallt få den perfekta basen alltså med hjälp av foundation, puder och concealer.
Jag har sökt runt på nätet och köpt produkter för massvis med pengar men inte hittat de där riktiga favoriterna.

Men nu gott folk tror jag det var dags, jag kom i kontakt med Palina och surfade runt och kunde bara läsa gott om företaget och produkterna. Jag kontaktade dem och vi bokade in ett möte. Så i tisdags var två härliga tjejer och hälsade på.
De hade med sig Palinas sortiment och jag fick klämma och känna på allt, jag blev så imponerad...varför har jag inte sett detta innan?
Palina har växt väldigt fort de senaste åren och jag vet att jag har sett det i vissa sammanhang men det har inte blivit av att jag har testat. 

Det finns en webshop och sedan finns det återförsäljare i Sverige. 
Det är skönhetssalonger och utbildade personer inom makeup, hudvård osv. som får bli återförsäljare.
Så jag har fått äran att bli återförsäljare :)
Jag kan ju inte hålla dessa bra produkter för mig själv, jag måste få visa upp detta för er. Ni kommer inom kort få komma och känna och testa produkterna hos Studio ColourfulBeautiful.

Men vad är Palina då?
Vad är så bra med det?

Lina Ivarsson är Grundaren till Palina, hon är makeup-artist med 14 års erfarenhet från olika makeup-uppdrag och butiksverksamhet.Hon sökte också efter de bästa produkterna väldigt länge men hittade inget som uppfyllde hennes höga krav. Till slut bestämde hon sig för att själv skapa ett eget märke och då kom Palina till :)

Palina kombinerar de bästa sminkegenskaperna med hudvänliga ingredienser. Båda delarna är lika viktiga.
All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser. Palinas produkter är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. 
Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad! :)

Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare hög kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett snyggt och hållbart resultat. 

Nu håller Palina även på att ta fram hudvård och det är jag så nyfiken på!

Så tillbaka till mötet

Zabina och Sondra som kom hem till mig och dukade upp hela Palinas sortiment
ett riktigt godisbord :)
Det är ett lagom stort sortiment, de produkter som finns är superbra och inget är tillkrånglat.

Det finns tre olika baser att välja på

CC-cream 
som är en heltäckande och återfuktande foundation

Easy Going Minerals 
Naturlig mineralfoundation i pressad formula som återfuktar, lugnar och vårdar huden.

Easy Going Minerals loose
Naturlig mineralfoundation i lös formula som återfuktar, lugnar och vårdar huden.

Sedan bästsäljaren som används över någon av dessa tre ovan eller ensam om man vill ha en liten, enkel grund

Skin Perfecting Veil
En hudvårdande produkt som mattar ner och ger perfekt hud.
Jag längtar tills jag får hem denna, jag testade den och tog bara på ena halvan ansiktet och jag märkte och kände stor skillnad
Huden blev så len och slätMascaran är en riktig storsäljare också

Det bästa med denna är att den går att tvätta bort med vatten och den går att använda om man har fransförlängning. 
Perfekt för mina franskunder

Star dust
Snygga, gnistrande lösa mineralskuggorJag var imponerad av allt så det bästa är att gå in och kika på deras hemsida och inom kort får jag hem sortimentet och då kommer jag att lägga upp massa före och efterbilder.

Det känns fantastiskt, jag har fått äran att bli återförsäljare för Palina, wihooo!


Se fram emot ett kundevent hos Studio ColourfulBeautiful med glöggmingel och test av dessa fantastiska produkter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar