Hur går det då med vaxningen?

God kväll!
Som ni kanske läst så har jag börjat vaxa, eller ja jag utbildar mig inom sockervaxning. Det är en mer skonsam vaxning och håret behöver inte bli så långt för att kunna göra det. Det tar lite längre tid men det är mer effektivt.

Jag har övat på mig själv, Jonas och några vänner.
När Emma var här i söndags så skrattade vi typ ihjäl oss, det var vax överallt, jag fick blåsor på fingrarna och jag var helt slut. Höll på i två timmar :)

Det är ingen lätt teknik, men skam den som ger sig. Jag ska greja det så är det bara. Det gick lite bättre ikväll när jag övade på Sussie, det tar tid men det blir bra. Man får ingen irritation alls efter och benen blir väldigt lena.
Det är ju skonsamt, bara vatten, citron och socker.

Testa du också vettja :)

Så här ser vaxet ut som jag jobbar med. Jag "kletar" bara ut det på benen och sedan "snärtar" jag bort lite i taget. När jag kan det ordentligt kan jag filma.


Här är jag "in action"


Ja här är det vax lite överallt (hoppas inte min lärare ser detta)Ja men det känns som Emma känner sig trygg :)


Nej men seriöst, boka gärna du också.

Jag behöver öva så vi säger så här.......de fem första som lägger in en bokning får en vaxning på ben och under armar utan kostnad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar