Möblerat om!

God kväll!

Just nu sitter jag och väntar på att en fransböjning ska bli klar på min kund.
man lägger en vätska som ska sitta i ca 15 minuter och sen torka bort och sen ytterligare 8 min med en vätska.

Det är lite svårt ska jag ärligt erkänna att veta att man väljer rätt spole så böjen blir bra. Jag gjorde detta på kunden i söndags men det blev inte så mycket böj och då gör jag om såklart, inga missnöjda kunder här inte. Alla kan såklart misslyckas och jag erkänner när jag gör det. Nu valde jag en mindre spole och hoppas på bättre resultat.


Igår möblerade jag om i studion just för att jag ska kunna gå runt sängen när jag gör varningar. Så nu är utgången på en annan vägg, du kommer se när du kommer :)

Det känns bra!

Här är ingången numera


Idag har jag gjort en volym också, ganska naturligt långa men ganska fylliga.


 Varmt välkommen till Studio ColourfulBeautiful :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar