Vad händer hos Studio ColourfulBeautiful?

Vaknar tidigt denna lördag morgon och passar på att uppdatera här!

Jag börjar med att berätta om mitt uppdrag i onsdags. Jag fick samtal från Johan i Dismissed, ett band från Göteborg som ska vara med i andra chansen ikväll, Melodifestivalen alltså :)
De behövde hjälp med makeup inför tvinspelningen som görs innan bidraget spelas upp, där de blir intervjuade.
Jag hade som tur var tid så jag hann åka dit och fixa till dom! Det är så bra med mitt jobb för jag är väldigt flexibel och gör mitt allt för att vara tillgänglig för mina kunder.

De är väldigt duktiga själva på att sminka men ville nu ha hjälp av en makeupartist. Jag jobbade med en perfekt bas och en del contouring och sen ville de ha ganska mörka ögon, det var ett väldigt roligt uppdrag.

Det var ett så himla glatt och härligt gäng, deras låt är bra också så jag kommer att rösta på dom ikväll. Jag vill se mer av Dismissed.

Dom är coola! Nu hejjar vi fram dom till finalen!


Barnen var extra glada när jag kom hem med autograferNu lite annat!
Många har frågat efter mascaran från Palina, jag har tyvärr haft slut på den. Men nu har jag fått hem den så det är bara att komma förbi.

Den har visat sig vara jättebra, både för dig med fransförlängning och dig utan. Den är oljefri och kan därför användas när man har fransförlängning.


Maximal volym och glans från rot till topp samtidigt som fransarna böjs efter sin naturliga form.

De som köpt den är supernöjda!
Passa på du också, 265:- kostar den

Fransförlängning

Jag har tagit hem tunna, tunna fransar till volymförlängning. Det är 0,03 istället för 0,07 som jag oftast använder.
Det gör att man kan ta upp emot 15 fransar på varje egen frans. Resultatet blir extra fylligt men ändå en mjuk känsla. Det kallas megavolym. Jag har haft några kunder i veckan som jag har använt dessa på men det har varit påfyllning och då har jag blandat in dessa med 0,7. 
Men Sara som var hos mig igår testade vi på och hon vill ha mycket och resultatet blev mycket men nästa gång ska vi bara köra 0,03.
Det värsta är att jag har bara C böj hemma och väntar på att leverantören ska få hem D böj som många av mina kunder använder.


Jag höll bara på i drygt 90 minuter pga. att Sara var tvungen att åka men det fanns fler fransar att sätta på och då skulle resultatet bli ännu fylligare. Men vill man ha riktigt mycket så tar det nog nästan tre timmar att fylla med dessa. 
Detta är en relativt ny metod, men vad snyggt det blir!

Så här ser fjädrarna ut som jag tillverkar under tiden av fransförlängningen


Så det är alltså i dessa som jag väljer hur många jag vill ha i varje fjäder. Så ju tunnare frans desto mer kan jag ta i fjädern. 
Men inte att glömma, allt beror på vad du som kund har för frans, har du ganska sköra och korta fransar så kan man inte lägga på för mycket för då förstörs din egen frans, men detta går vi igenom tillsammans innan jag sätter igång.


Megavolym


Ja så här skulle resultatet kunna bli!

Lite träning också!

Jag har haft en dipp den senaste dryga veckan, jag har inte varit ett dugg sugen på att träna men nu fick jag träffa min bästa PT Lisa Engelke igår och hon körde hårt med mig.

Vi var på Fight Center så jag fick känna på riktig boxningsfeeling :)


Jag invigde mitt tandskydd som jag fick av Lisa i julklapp.


Nu ska jag nog ta tag i dagen, har två kunder idag. En påfyllning av fransar och färg och form av hennes bryn och sen har jag en ny kund som ska göra påfyllning.

Ha en härlig lördag!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar