Boka tjejkväll hos mig - Supertrevligt!

I lördags hade jag min första makeupkväll med fyra härliga tjejer!

Dom kom vid 5 och vi var klara vid 8 så det tog sin lilla tid, men tiden gick så snabbt och det var så himla trevligt. Jag gjorde en makeup på vardera och gav samtidigt tips för varje ansikte och eftersom de var fyra stycken så fick de med sig en hel del nya idéer.

Jag har lagt till tjejkväll i bokningssystemet men om det inte finns någon passande tid så går det jättebra att maila mig för i regel är det stängt på fredag och lördag kvällar men önskar ni så öppnar jag gärna upp om ni önskar någon av dessa dagar.

De hade med sig lite bubbel och snacks


Vi trängde ihop oss i min lilla studio, men finns det hjärterum så finns det stjärterum :)
Men rekommenderat antal är 4-5 stycken.


Här är lite bilder bilder från kvällen


Självklart fixar jag lite kampanjer på Palinas produkter inför sådana här kvällar


Denna kväll blev det den fantastiska veilen, concealer och primer


Det känns extra kul nu när jag har hittat ett så himla bra makeupmärke att jobba med.

Det fungerar utmärkt som möhippa, födelsedag, mor- dotter kväll mm. Jag är öppen för alla förslag.
De här tjejerna bodde i närheten så efter gick de vidare och åt middag.

  Välkommen att boka!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar