Bort med vinterpälsen!

Hoppas alla har haft en bra påsk!?

Jag har varit på Öland med familjen och det var ledighet för mig på många sätt. jag lyckades glömma min resväska så jag hängde i mammas myskläder och gick utan smink :)
Bara helt jätteskönt att bara "va" liksom, inget fixande med kläder och styr.

Däremot fick jag med mig både fransar och vax så det har jag inte kunnat vara ifrån :) Jag fyllde på mammas fransar och övade vaxning på både mamma och brorsan.
Mamma fick flat lash (platta singelfransar) första gången men har övergått till volym vilket hon trivs bättre med.Här fick jag vaxa brorsans bröst, så himla snällt av honom att ställa upp. Lite ont gjorde det allt. Det blev lite rött och sved något efteråt men det var för att det var så mycket hår :)

En video på hur det går tillDet är helt annat mot vanlig vaxning. Här drar jag med hårets riktning och jag kan ta på samma område flera gånger.


Ovan ser man tydligt hur rent det blir, lite rött dock men det går bort ganska snabbt. Det vita är puder för att huden ska vara helt torr.


Nu när jag har hållit på ett tag så måste jag ändå säga att jag har fått in tekniken relativt bra. Så nu börjar jag sakta öva lite i ansiktet. jag har testat på mig själv och på mamma. Det blir inget rött efter och det håller sig fint i säkert 4 veckor.
Jag vaxade mamma på utbildningsdagen som var den 18 mars och jag måste säga att hennes ben hade hållit sig bra, det var lite stubb men det syntes inga strån direkt. Så det kändes nästan för tidigt att vaxa hennes ben nu, det följde liksom inte med.

Så nu mina vänner och kunder, våga komma till mig och ta bort vinterpälsen, så farligt ont gör det inte.
Det finns så man kan boka i mitt system HÄR
Om du önskar i ansiktet maila mig då så bestämmer vi en tid.
(jag har rullgardiner som jag kan dra ner om du är blyg).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar