Glatt gäng från Mariannelund!

Denna vecka har jag fått ta hand om två möhippor!

Den första var i onsdags kväll, de kom lite snabbt och jag fick fixa till blivande bruden för att de senare skulle rusa vidare på flera äventyr.
Hann inte ens med att ta bilder :(
Det är så himla roligt att få ta hand om alla dessa glada gäng.

Igår hade jag ett annat glatt gäng från Mariannelund. De körde först Laserdome och femkamp och sen kom de till mig. Jag fick äran att ta hand om möhippan och sen fick dom lite bonus så jag sminkade två av de andra tjejerna också. De skulle tillbaka till Mariannelund för grill och party tror jag :)

In action


Hon brukar knappt använda smink då är det extra kul, jag satte även några lösfransar.


Här är dom "glada gänget" :)


Är du också i planeringstagen till en möhippa, varför inte komma till mig?
Ta gärna kontakt med mig för mer information anna@colourfulbeautiful.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar