Sommar, sommar, sommar.....

Åh vad härligt med sommar! Blommor, klänningar, jordgubbar, bad, myggor, varma kvällar...... Visst är det härligt med sommar och semester? Jag jobbar på för fullt så här innan en sväng ledigt, jag vill göra allt för att hinna med så många kunder som möjligt. Därför kommer hemsidan och allt runtomkring lite i skymundan. Men lite vad som händer......jag vaxar för fullt och får fler och fler kunder som vill testa på sockring (sockervax). Jag ska idag ha ett "barnkalas" för 5 stycken 13-åringar. De ska få lära sig lite om makeup :) Jag ska fortsätta öva på att sätta fransar på underfransarna på en kund idag. Många efterfrågar det :) Jag har flera bröllop inbokade i sommar. Så det rullar på för fullt och jag njuter av varje stund som jag får göra någon lite extra fin. Välkommen du också :) Bjuder på sommarinspo! Du vet väl om att väskan nedan är sommarens "måste ha"? Jag hörde det på nyhetsmorgon i alla fall. Jag har dammat fram min.

This post contains adlinks from AdviralVäska / Hatt / Klänning / Skor / Baddräkt

Sponsrat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar