Vackert bröllop!

I lördags fick jag vara med på förberedelser inför ett lite annorlunda bröllop, ja annorlunda för mig i alla fall. Det var inte svenskt utan serb/turkiskt tror jag att det var. Det var sådan glädje och lycka under hela dagen. Släktingar, vänner och familj var med under dagen och jag fick äran att sminka brud, tärnor, mamma, syster och mostrar.

Senare på eftermiddagen när alla var klara med hår och makeup så kom blivande mannen med sin familj och släkt och hämtade bruden. Det var trummor, musik och glädje. Jättekul att se!

Här är lite bilder från dagen!

Här är en av tärnorna


Här fixar Wael håret på henne, Wael har en salong i Eskilstuna, Hårfixarna. Han var superduktig.


De tre tärnorna som jag fick äran att sminka, den fjärde tärnan fick vi inte till en konsultation med så hon fixade sig själv.
Här är hon, den vackra brudenTill höger är brudens mamma :)
Så himla glad och tacksam att jag fick vara med under dagen!

Går du i "giftastankar"?
Tveka inte att kontakta mig för hjälp med makeup
anna@colourfulbeautiful.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar