Rabattkod Glossybox

Hej!

Jag tänkte passa på att ge dig en rabattkod på Glossybox :)

Vad är Glossybox då?

GLOSSYBOX är den perfekta vardagslyxen! Varje månad får du som prenumerant hem en lyxig box med 5 utvalda skönhetsprodukter i mindre format. Du får även med skönhetsmagasiet GLOSSY Mag där du kan läsa mer om de senaste nyheterna, djupdyka i intressanta intervjuer och få smarta skönhetstips.

Det är himla skoj när den dyker upp i brevlådan. Jag har tänkt att säga upp min prenumeration flera gånger men jag tycker att den levererar bättre och bättre för varje gång. Det är så bra att man inte bara får prover utan även full size produkter.


Denna månad var det en jättebra pincett, handtvål, läppglans, highlighter och en ansiktsmask.
Det är alltid med en beskrivning om produkterna också.
Boxarna brukar jag spara och ha diverse grejer i.

Här nedan är några av mina favoriter som jag fått i Glossybox och använder flitigt.


Hårmask med underbar doft
After sun
Överlack
In-shower body lotion

En månad var det även en full size balsam spray som mina döttrar använder (hittade inte den nu)

Passa på att testa nu när jag erbjuder en rabattkod på 20 %

Skriv in koden ANNAEWERS20 
när du registrerar dig

HÄR registrerar du dig


Denna koden ger dig 20% . Det ger 20% på första köpet, så om du köper 3 månaders prenumeration så ger det 20% på de 3 boxarna, 20% på 6 när du köper 6 månaders. MEN om man beställer en löpande prenumeration så är det 20% på första boxen - då det bara är den man köper.


Sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar