Härliga söndag med jobb på schemat.......

God morgon fina läsare, hoppas du har en härlig helg!

Här kommer ett mer privat inlägg med en touch av jobb också :) jag gillar ju att skriva :) så nu blandar jag business och nöje.

Jag har fått uppleva en helg helt ensam utan sambo och utan barn. Nu lät ju det ganska deppigt, men vet du vad? Jag behövde det. Jag har haft så mycket sista månaderna så jag har bara njutit samtidigt som jag har jobbat på salongen. I fredags träffade jag en tjejkompis och igår satt jag bara och jäste i soffan, idag ska jag bara slappa och sen blir det jobb.
Det är viktigt att återhämta sig, kör järnet men glöm inte återhämtningen.

Som du kanske vet eller förstått så har jag och min sambo valt att gå skilda vägar. En skonsam separation med gemensamt beslut. Vi har glidit ifrån varandra helt enkelt. Vi är sams och har sagt att vi ska göra allt för att barnen ska må bra och inte komma i kläm. Jag verkligen avskyr vuxna människor som använder barnen för att straffa den andra parten.
Barnen är det viktigaste vi har och det är nu de formas till att bli en stabil och trygg människa, det får inte vi vuxna förstöra för dom.

Så efter sommaren har jag fixat ny lokal till studion och fått en hyreslägenhet inne i stan. Jag har fem minuters promenad till jobbet :)

Därför behövde jag vila i helgen för det har varit en tuff men samtidigt spännande period med flytt, fix och planering. Jag behöver all energi nu när jag ska driva ett aktiebolag, vara en bra ensamstående mamma, klara mig ekonomiskt och ja allt vad det innebär att vara sin egen utan en livskamrat och livboj.

Men jag känner mig stark och förväntansfull och jag hoppas att det ska flyta på bra för mig :)
Jag älskar mitt jobb och jag känner att jag utvecklas hela tiden så jag hoppas fler ska hitta till mig :) När man brinner för något borde det flyta på bra tycker jag?!

När det gäller mitt bokningsschema så kommer jag att jobba väldigt mycket när jag inte har barnen, de ska vara hos mig varannan vecka.
Så ojämna veckor jobbar jag mycket och jämna helger har jag öppet, hänger du med? Om inte, gå in och kika på bokadirket, där finns det tider ute fram till början på 2018.
När jag har barnen stänger jag runt 14-15 just för att ge dom så mycket tid som möjligt.
Just nu vill de inte riktigt vara hos mig. Deras pappa bor kvar i huset och där är deras trygghet och allt har gått väldigt fort så jag måste ge dom tid.
Jag hoppas att dom kommer att trivas hos mig så småningom.

Men i alla fall nu finns det större möjlighet att boka kvällar och helger för dig som har det lättast att komma iväg då.
Jag vill passa på att påminna om att jag gör olika makeup. Kan vara kul att unna sig en festmakeup innan utgången på lördagen eller varför inte boka makeuprådgivning?
Det har blivit allt mer populärt med vaxning/bodysugaring i ansiktet. Jag formar brynen eller tar bort onödig hårväxt i ansiktet.
Body sugaring är en reltivt ny metod som är mer skonsam och ska hålla längre.

Min tanke är att jag ska försöka uppdatera mer på hemsidan/bloggen, jag har sagt det innan men nu borde jag kunna få mer tid :)
Jag ska försöka lägga ut mer bilder och videos så du får se vad som händer och sker i studion.

Nu kör vi, mot nya spännande utmaningar, taggad gammal nucka som jag är hahaha.

GO SÖNDAG!!!!

Kram AnnaBjuder på lite bilder från min nya lya, jag gillar ju inredning.

Här kommer jag trivas! :)


6 kommentarer:

 1. Så fint du skriver Anna! Jag önskar dig all lycka framöver. Vet att det är tufft att ta steget, men allt kommer lösa sig till det bästa. Ser fram emot att få se den nya lokalen, så det blir att gå in o boka tid / Mia L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Mia! Stor kram till dig och du är så välkommen! Om så bara för att säga hej :)

   Radera
 2. Du är bäst fina Du!!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tack gulliga! Kul att du läste :) Stor kram

   Radera

Skriv en kommentar