Makeup - storhelger

God morgon i stugan!

Idag är jag vaken med tuppen, jag har lovat mig själv att sluta jaga klockan. Jag har blivit en tidsoptimist och det är det värsta jag vet. Trist att behöva ringa och säga att man är sen till någon och framförallt trist att själv känna sig stressad hela tiden.

Dagarna springer i alla fram för mig, jag har haft mycket jobb och jag är så tacksam för det.

Det börjar närma sig jul, julfester, nyår mm. Du kanske vill bli extra fin? Boka gärna en tid hos mig så hjälper jag dig. Jag har öppnat upp bokningssystemet på nyårsafton ifall du vill ha hjälp med en riktigt snygg nyårsmakeup. jag har mycket glitter och glamour som vill komma fram.

Jag har haft flera makeuper sen jag flyttade in till stan och det är så himla skoj att få skapa och korrigera.Funderar du på julklappar? Det finns även presentkort att köpa hos mig.

Varmt välkommen till mig på Storgatan 68!

Nu ska jag ta tag i dagen för att kunna göra allt i lugn och ro, blir bättre resultat då antar jag, eller?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar