Body Sugaring - Erbjudande

God kväll!

Nu är jag mjuk och hårfri om benen. Jag har unnat mig vaxning här ikväll. Dock har jag gjort det på mig själv men ack så mjuk och skön jag känner mig efter.
Jag skulle varmt rekommendera att komma till mig och vaxa benen om inte bara för att få ligga och få lite avkoppling med lite smärta men ändå en skön smärta enligt mig. Det känns lite som en kraftigare massage.
Jag tänkte, vad skönt det skulle vara om någon annan gjorde det på mig :)Det är snart ett år sedan jag startade utbildningen inom Body Sugaring.
Nu har jag fått mer "kött på benen" men mindre hår :)
Jag har inte riktigt kunna berätta så mycket om det eftersom jag aldrig har vaxat mig vanligt innan, jag har bara använt rakhyveln.
Jag har inget att jämföra med.

Men nu har jag haft flera kunder som gjort vanlig vaxning innan men har kommit till mig för de har varit nyfikna på sockervaxning. De har kommit tillbaka och deras reflektion har varit: mindre behåring, inte lika irriterat efter, mer skonsamt, gör inte lika ont och det håller längre.

Jag är villig att hålla med, det håller sig rent relativt länge, det gör inte så ont, jag upplever att jag har mindre behåring och stråna blir mjukare och upplevs inte lika täta.
Jag kommer åt fler korta strån eftersom jag använder handen när jag vaxar. Det är mer handpåläggning skulle jag nog vilja säga men det blir väldigt rent. Men ju längre hår desto bättre resultat och längre hållbarhet.
Dock räcker det om du sparar ut till ca 2-3 mm.
Vanlig vaxning ska nog gärna vara 3-4 mm

Jag vaxar på alla områden utom underlivet. Däremot har jag börjat vaxa bikinlinjen.
Ansiktet har blivit väldigt populärt, det är väldigt många som gör det i samband med fransförlängning eller färgning av bryn och fransar.

Här är mina ben,
ett ben före och ett ben efter vaxning.Jag tror inte jag behöver säga vilket som är vaxat?
Lite rödprickigt är det efter men detta är precis bara någon minut efter

Här är båda benen vaxade

Mjuka och sköna och inte så prickiga och irriterade.

Är du nyfiken på att testa?

Passa på!

För nu är det ett ypperligt tillfälle att ge dig en rabattkod för vaxning av valfritt område i januari. Då finns det tid att låta håret växa ut.

Boka valfritt område Body Sugaring och få 20 % rabatt.
Erbjudandet gäller i januari.
Uppge koden 20% i noteringsfältet.

Boka HÄR
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar