Har du testat snigelslem?

Har du en skön lördag?
Jag har jobbat på förmiddagen och nu myser jag och tjejerna med varsin padda/dator. De laddar för disco yoump ikväll.

Är du en torris som jag denna årstid?
Jag är så torr i ansiktet och jag känner hur rynkorna kommer pga. ålder såklart men även för lite fukt. Så nu har jag skaffat snigelslem. Jag vet.....det låter otäckt men ack så bra det känns. Jag är len som en babyhud.

Har du testat?


Jag är absolut ingen hudterapeut och jag vet inte vad man ska använda för ingredienser men jag har googlat på detta och det låter bra.
Vad jag vet är att det är viktigt att ta hand om huden för att få en snygg makeup om man vill använda det.


Raden av kändisar som använder sig av – just snigelslem! är många just för att bibehålla en fräsch och vacker hy. Men hur i all sin dar kommer man på det? Som så många andra gånger, var det en ren slump att man upptäckte fenomenet. Idag är serum från trädgårdssniglar riktigt hett, just för sin förmåga att föryngra huden.

Gå in på HÄR om du vill läsa mer om serumet

HÄR finns det att köpa.I somras fick jag även tips på The ordinary så då köpte jag på mig några produkter
Pipettflaskan är Lactic Acid

Laktassyra är den AHA-syra som mest rekommenderas för känslig hud, då den irriterar mindre än glykolsyra och mandelsyra som är två andra populära AHA-syror. AHA-syror funkar så att de löser upp “limmet” som håller fast döda hudceller, vilket minskar tilltäppta porer och gör att huden bättre kan ta åt sig av de serum och krämer du lägger på efter. Laktassyra är dessutom en humektant, dvs. ett ämne som hjälper till att återfukta och bevara fukt i huden. Känslig hy, nybörjare och de som hellre exfolierar ofta än starkt rekommenderar jag 5%-aren för. Ska helst användas kvällstid pga risk för solskador och använd alltid alltid SPF när du exfolierar med syror. Onödigt att den nya fräscha hud du jobbat så hårt för blir solskadad liksom!
Jag har inte använt den på ett tag men nu har jag använt den ett par veckor och jag märker skillnad på huden, jag är inte alls lika yt torr.

Tuben heter Azelalc Acid 


Som en antioxidant fungerar det för att ljusa upp huden, minska röda och mörka fläckar  (pigmentfläckar) och bekämpa acne med dess antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper.

Kika in HÄR om du vill läsa mer om the Ordinary
Priserna är grymma. 


Önskar en trevlig lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar