Lite mys så här på lördag morgon och mystips

God morgon, jag sitter här i soffan med en kopp kaffe och doftande ljus.
Jag är ledig i helgen och det känns faktiskt bra, jag har jobbat mycket i veckan.


Jag stormtrivs i min lilla lya. 
Ljuset jag har heter WoodWick, en kund tipsade mig. Det sprakar om ljuset och det har en underbar doft, white tea och jasmin.
Jag som är van vid en sprakande brasa får mysa till det med sprakande ljus istället.


Finns HÄR

Jag har piffat lägenheten med lite adventspynt, så mysigt.

Jag älskar hyacinter som doftar.


En gran fick följa med hem ocksåTomtarna har också fått komma fram


Ljusstakar har jag fått köpa på mig för att få upp mysfaktorn


Hittade dessa snyggingar HÄRHar du sett att det är så populärt med dessa ljus med en cirkel men de är så dyra tycker jag men jag hittade min här för ett pris som passar mig bättre. Kommer inte ihåg var bara.....


Jag har fyndat till barnens rum också


Bäddsoffan hittade jag på Blocket, något sliten om man säger så men den får duga så länge. Själva bädden är knappt använd, det är tyget som är slitet. Bordet är från Myrorna som jag har mittemot där jag bor. Oj vilka fynd man kan hitta där. 
Soffa och bord för 300:-.
Jag överraskade tjejerna med en varsin kalender från Bodyshop.


Men materiella ting ersätter ingen kärlek i världen. 
Nu till en jobbig del.....
Tjejerna kom till mig igår kväll. Men Alice (8 år) var väldigt låg och grät. Hon saknade sin pappa och hon sa: -varför gör ni så här mot mig, jag mår inte bra av det här, jag saknar pappa. Det har inget med dig att göra mamma det är ju bara att jag är ju van att vara i huset där jag har bott så länge. Jag älskar dig mamma osv. 
Mitt hjärta går i bitar
Jag försökte trösta henne, men det gick bara inte. Jag bad Jonas hämta henne. Jag kan inte tvinga kvar henne. Det får ta sin tid. Jag och Jonas är sams och vi gör allt för att barnen ska må bra. Jag hoppas och tror att om vi bara är där för dom så borde vi få dom trygga.
Jag har erfarenhet av en mer "smutsig" skilsmässa mellan mina föräldrar. 
Men det gör inte dom till sämre människor heller, de hade bara oturen att inte lyckas få det att fungera så bra av olika anledningar.
Det är längesen också och på den tiden var det mer ovanligt att man hade varannan vecka. Vi var hos pappa varannan helg om allt flöt på bra.
Jag beundrar min mamma som kämpade för att få ihop allt. Hon var ung och ensamstående med två barn och lyckades få ihop allt. Nu förstår jag henne och hennes situation bättre när jag själv är i samma situation.
Men då har jag och tjejernas pappa en toppenrelation och det ger mig en fantastisk bonus att klara detta.

Skilsmässor i sig tror jag att barn klarar men det är allt "stök" runt omkring som gör dom otrygga. 
Så tips från mig till er som går igenom en skilsmässa är... håll ihop, var sams, var där för barnen, stötta dom, visa kärlek.
Får dom inte kärlek och trygghet så kommer det följa dom länge vilket resulterar i dålig självkänsla osv.

Elsa är hos mig och hon känns tryggare men hon håller mycket inom sig. Men det känns som vi har hittat varandra och har kul ihop.

Det blir lite annat spår i denna blogg än bara skönhet ibland, hoppas du gillar det!?

Nu sätter vi igång denna lördag!

Kram 2 kommentarer:

  1. Du klarar allt, underbara människa. Det finns inget du inte klarar av då du har en enorm styrka i dig själv. Man får vara ledsen, man får deppa och man får gråta för det som inte blev som man önskade. Men sen sträcker man på sig och går Vidare med huvudet högt. Du fixar det. All kärlek till dig.

    SvaraRadera
  2. Tack fina Abir för dina värmande ord och kärlek! Kram

    SvaraRadera

Skriv en kommentar