Kläder är såååå skoj!

Söndag morgon och jag ligger här i sängen med morgonkaffet. Bästa!

Ska iväg till studion om en stund. Makeuprådgivning, vaxning och fransar står på schemat. Efter jobbet ska jag unna mig Yoga också, mina fina vän Malin är Yogainstruktör och försöker få med mig på pass och idag ska jag unna mig.  Imorgon ska jag även på massage för första gången i mitt liv, haha, jag är nervös. Men jag tror att min kropp kan behöva det nu när jag sitter stilla hela dagarna och gör fransar.

Igår hade jag och några tjejer loppis hemma hos mig, alla hade rensat sina garderober och sen bytte vi eller köpte av varandra. Jättekul idè!
Jag sålde av en hel del och fick med mig några små plagg också :)

Kläder är så himla skoj, önskar ibland att jag fick jobba med kläder på något sätt. Ibland lägger jag ut lite outfitbilder på Instagram och det verkar uppskattas så det kanske jag ska göra mer?

Här är två bilder som var populära....


Jeans från HandpickedbyHenna
Blus från BlueCo
Skor från Byjossan


Här är skor, linne och kofta från HandpickedbyHenna
Jeans från New Yorker

Önskar dig en härlig söndag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar