Therese Lindgren - Hudvård

Therese Lindgren är en härlig tjej tycker jag, jag brukar kolla hennes Youtube kanal. Nu har hon lanserat ett hudvårdsmärke. Har du testat?
Jag har inte gjort det men är sugen.
Kikar man in på recensioner så har produkterna fått bra betyg.

Palina har hudvård också men det får jag inte ta hem eftersom jag inte är hudterapeut men nu visade det sig att jag kan få ta hem vissa delar så det är jag nyfiken på. Hudvården måste vara toppenbra eftersom jag är så nöjd med makeupen.This post contains adlinks from Adviral1. Återfuktande ansiktsolja / 2. Återfuktande serum / 3. Dagkräm / 4. Nattkräm / 5. Djuprengörande ansiktsmask / 6. Återfuktande ansiktssmask / 7. Rengöringsmousse / 8. Ansiktstoner / 9. Shower Gel / 10. Body lotion / 11. Handkräm (vanlij) / 12. Handkräm (aprikos) / 13. Handkräm (kokos)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar