Blandad kompott

Vad händer här då?
Jo denna veckan är lite lugnare kundmässigt, alla stammisar var förra veckan typ.

Men jag passar på att ha möten, jag ska träffa en kvinna från Almi som ska coacha mig i mitt företagande och i eftermiddag ska jag träffa min lärare från Företagarskolan och ha individuell handledning.

Men jag måste tillägga att jag känner mig lite ensam och tom, mina döttrar är i Thailand i fyra veckor och jag saknar dom så oerhört mycket. Första veckan gick bra men nu kommer saknaden. Det är inte så här det ska vara, jag vill ha liv och rörelse i lägenheten. Men 19 mars kommer dom hem så mer än halva tiden har gått. Det är ändå nyttigt det här för man uppskattar vad man har.

Jag får bilder från dom och de är riktiga livsnjutare
De har ju varit riktigt sjuka också, Alice var inlagd på sjukhus men nu är hon bättre och de kan njuta av semester.

Företaget då?

Jag gjorde en klassisk singelfrans igår och visst är det riktigt snyggt?


Det har blivit så stort med volymfransar så man glömmer lite bort singelfransarna.

Igår tipsade jag även om makeup på Instagram, om du eller om du känner någon som ska gifta sig, dansa bal, gå på fest så finns jag här och kan hjälpa till med makeup.

Här är några av jobben jag utfört........

Tveka inte att kontakta mig eller gå in och boka på bokningssidan! 

Önskar dig en härlig onsdag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar