Kampanj på bästa pudret!

Hur härligt var det inte ute igår? Solen visade sig...jag var ute på stan en sväng och jag kände glädjen bland folket. Flera satt och solade mot en vägg och några satt ute och fikade och några grabbar tog en öl på en uteservering
Snart är den här....våren!!Jag storstädade lägenheten igår, tänkte att det ska vara fint tills mina tjejer kommer hem. Älskar känslan av nystädat och färska blommor.

Denna vecka har det varit väldigt lugnt i studion, som egenföretagare får man lite smått panik. Men jag försöker tänka att jag passar på att njuta av ledigheten. Förvisso har jag varit lite förkyld och hängig så det var nog meningen att jag inte skulle jobba.
Men idag och imorgon är det fullt upp igen!

Jag tänkte passa på att berätta att jag har kvar några kit med bästa pudret (enligt mig och många andra). 
De som köper det kommer ofta tillbaka och berättar hur nöjda de är.


395:- inkl borsteJag kan inte vara utan mitt, jag tar det över foundation eller så tar jag bara pudret om jag vill känna mig lite "uppfräschad".
Det är återfuktande och mattar ner. Det syns liksom inte att jag tagit det men ändå är det något det gör med min hud. Jag känner mig fräsch helt enkelt.

I måndags var jag och gjorde något som jag funderat på ett tag och nu tyckte jag det passade bra när jag saknar barnen som mest 


Jag tatuerade mig :)
Jag är supernöjd!

Passar på att slänga in lite färg så här när våren närmar sig 


Jag går ofta i svart och grått men visst livar det upp med färg?

Det här inlägget var blandad kompott, men jag gillar`t, hoppas du också gör det?

Snart får jag pussa på dessa sötisar också


Dock något äldre nu!


 Nu kickar vi igång dagen och jag önskar dig en härlig torsdag!

(Om du vill handla något i studion så är det bara att ringa eller skicka sms, jag är inte alltid där men jag kan oftast komma på två röda)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar