Dom där nätterna då man är klarvaken!

God morgon säger jag på annandag påsk kl 06.00
Jag har sovit så dåligt inatt....jag somnade en sväng, sen vaknade jag, gick upp och tittade på film, sen lade jag mig igen men slumrade bara och då gick jag upp och kollade Bonusfamiljen sen försökte jag sova igen. Somnade nog någon timme sen vaknade jag igen. Då satte jag fötterna i fotbad.....sen somnade jag en sväng och vaknade nu, just kl 06.00.
Vad är detta, är det fullmåne eller?

Känner du igen dig?
Jag brukar inte ha problem med sömnen men ibland så.....tur att jag är ledig idag så jag inte sätter fransarna på näsan istället :)

Så nu sitter jag här med tända ljus och kaffet i högsta hugg.Det var ett tag sen jag skrev här och när jag skrev senast hade inte mina tjejer kommit hem från Thailand tror jag.

Det var ett kärt återseende


Förra veckan jobbade jag mycket och hade barnen en hel del och över påsken var vi på Öland, vi kom hem igår.


Jag var nagelmodell åt Sandrah igår, hon har gått utbildning och igår gjorde hon slutprovet och kan nu titulera sig diplomerad nagelterapeut.
Det är standard att göra fransk manikyr så då fick jag det och det var inte igår kan jag säga men det är faktiskt riktigt fräscht.


Jag kan verkligen rekommendera Sandrah
hon kommer att sitta på Nagelskolan


När vi var på Öland vaxade jag både mamma och brorsan. Jag har fått in fler och fler vaxningar på män. Det kan jag rekommendera, ryggvaxning är populärt.


Nu har vi tagit hem lille Bosse också

Det var så mysigt att träffa honom på Öland, han har varit där på semester.Vi slappade mest på Öland.....jag sov massor, det är väl därför jag inte kunde sova i natt, jag har fått för mycket sömn, haha.


Nu är allt komplett, tjejerna är hos mig och även Bosse
Det är påsklov till veckan så tyvärr har jag begränsat med tider. Men maila om det är akut för lite luckor har jag.
Även till helgen finns det tider.


Jag gillar när det är lite fart så nu njuter jag


Trevlig sista påsk alla!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar