Brudmakeup och lite annat.....

Nu har jag landat på nya stället och det känns fantastiskt kul!

Jag börjar känna lite lugn, jag har haft så väldigt mycket att göra, jättekul men så himla trist att jag inte kan hjälpa alla som jag vill. Innan har jag kunnat pussla och styra om någon hör av sig någon dag innan men denna sommar har det varit svårt.

Idag och imorgon är jag ledig med mina döttrar innan de börjar skolan på torsdag och sen är jag igång med full fart igen. Jag kommer förmodligen öppna upp fler tider när vi har satt rutiner med barnen osv.

Jag har inte haft någon kul "give-away" nu när jag startat på nytt men håll utkik så kommer det något spännande till hösten.

Jag har haft flera brudmakeuper och förra lördagen var det en brud och hennes fyra tärnor.Så vackert!

Hår är gjort av SKAPA och de fina buketterna kommer från Blooming Design.

Jag använder mig mest av Palinas produkter, jag gillar verkligen deras bas (foundation och puder).

Det är bara att komma in för att testa om du också gillar det.

Hoppa upp på stolen i min lilla makeuphörna!


Fransar drömmer jag nästan om, så mycket har jag gjort det i sommar :)


Jag ser fram emot en spännande höst med mycket jobb och roliga mingel!

Hoppas du hänger på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar