20 % rabatt på Palina makeup i november och info om bokningsbara tider osv.

Hej hopp!
Startar detta inlägg med 20 % rabatt på Palinas makeup i november
Kom gärna och sitt i min stol och testa Palinas makeup.


Varför ska man välja Palina då?

Palina MAKEUP – Better with than without!
Vi kompromissar inte på hudhälsa, därför är all makeup som bär Palinas namn skonsam och bra för din hud. Produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande-/och irriterande ingredienser och berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!
Med hög kvalitet på pigment och övriga ingredienser ger liten insats stort resultat: Din makeup sitter en hel dag (minst!). Din hud andas och mår bra. Och sist men inte minst – din hud blir omhändertagen och ser fin ut, ja till och med finare, när du tar bort din makeup.

Mina favoriter från Palina
CC- cream

Flytande foundation som är lätt att ta på, fuktgivande och sitter jättebra. Blir inte "kakig" under dagen.

Men för att den ska sitta ännu bättre använder jag Palinas primer under. 
Den gör huden sammetslen och garanterar en perfekt och jämn yta.


Sist men inte minst så tar jag Palinas Skin perfecting veil.
Produkten ser ut som ett pressat puder, men är en hudvårdande produkt som mattar ner, gör så att porer syns mindre och ger en slätare, lenare och jämnare hudton. Helt enkelt en genomskinlig slöja, som ger perfekt hud.
Dessutom innehåller den små mikro-svampar, som låser in fukten i huden i upp till 8 timmar och bibehåller hudens optimala fukthalt.
Concealer 
Den här concealern är ett mästerverk, och resultatet är magiskt. Du bara måste prova!
Döljer både mörka ringar och ojämnheter på ett ögonblick. Med sin fjäderlätta konsistens och fantastiska täckningsförmåga, blir Peppy Eye Pure Skin concealer som en genomskinlig slöja på huden. Avslöjar inte sin närvaro med tråkiga veck. Att den dessutom är berikad med Vitamin A och återfuktande ingredienser är bara en välkommen bonus!
Med denna grunden håller du huden välmående och frisk!
Här har jag använt Palinas produkter


Så tveka nu inte, kom in och testa!

Så till lite information om mina bokningstider. Jag har fler kvällstider ute. Innan har jag bara haft kvällstider varannan vecka men nu finns det alla veckor.
Jag har även minskat ner tiden.....så om du t.ex. får för dig att du vill boka en behandling på morgonen så kan det finnas lediga tider 3 timmar senare. 
Hur nära inpå en tid kan en bokning göras?
Svaret är alltså 3 timmar, innan har jag haft 8 timmars marginal.

Jag har även lagt till quick fix för fransförlängning på 15 min, det kostar 200:-. Jag sätter så mycket jag hinner på 15 minuter. Ingen tvätt av fransar görs.

Annars rullar det på för fullt! Se till att gå in och boka tider om du vill vara extra fin innan jul och nyår. Tiderna där kan gå undan.

På återseende :)
Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar