OM TJEJEN BAKOM STUDIO COLOURFULBEAUTIFUL

Hej och välkommen till mig!

Jag heter Anna och jag är en enkel tjej från Vetlanda. 37 år fyllt och har hunnit skaffa två döttrar. Elsa som är 10 år och Alice som är 8 år. Jag lyckades få tag på en man också, Jonas är namnet på honom. Fast gifta oss, det vet jag inte vad det är och inte han heller för den delen.

Vi bor i en enplansvilla i Ekängen utanför Linköping.  Vi trivs fantastiskt bra och därför har jag valt att även jobba hemma i min lilla studio.

Jag driver alltså ColourfulBeautiful som är en studio i anslutning till vårt hem. Jag gör behandlingar som fransförlängning, makeup, fix av bryn och fransar och permanent fransböjning.
Jag använder makeup från Palina som även går att köpa hos mig.

Jag är utbildad makeupartist, fransstylist och inom Body Sugaring (vaxning).

Jag gillar att skriva så därför gör jag inlägg på hemsidan om makeup, träning, outfit, fransar osv.

Jag är kär i min man, mina barn och mitt liv men också väldigt kär i makeup, mode, skönhet och allt vad den branschen innebär. 

Träning är något som har blivit en liten passion, jag skaffar mig nya utmaningar hela tiden. Jag har genomfört  Toughest två gånger.

Vi har en hund som i skrivande stund är dryga året :) supergo är han och namnet är Bosse.

Har du frågor om mig, företaget eller någon behandling så tveka inte att fråga, jag svarar mer än gärna.

Varmt Välkommen hem till mig!

.....För mig är det viktigt att du är nöjd när du går härifrån. Är det något du vill förändra så gör vi om, hos mig är tiden inte viktig bara att du känner dig extra vacker när vi är klara.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar