Välkommen till Studio ColourfulBeautiful

Gör Browlift hos oss i Linköping!

Studio ColourfulBeautiful drivs av mig Anna Ewers. Hos oss i Linköping kan du göra browlift, lashlift, fransförlängning, olika slags makeup, body sugaring/vaxning och färga fransar och bryn (plock ingår). Vi använder oss av makeup från Palina, Yves Rocher och Caia Cosmetics som både är skonsam för huden och ger ett vackert resultat. Vi strävar efter att uppfylla dina önskemål och förutsättningar för att du ska få den bästa upplevelsen hos oss. Med browlift kommer du få fantastiska bryn som ser täta och fylliga ut. Resultatet varar i ca 8 veckor. Varmt välkommen in till oss, du hittar vår studio i centrala Linköping!

Fransförlängning, makeup och sugaring i Linköping
Fransar Linköping

ERBJUDANDE

Jag har flera erbjudanden till de kunder som kommer in till studion. Behöver du hjälp med någonting inom fransar, makeup eller sugaring, så är vi företaget du ska vända dig till! Om du har frågor angående något av det som jag erbjuder just nu är du välkommen att ta kontakt med mig så hjälper jag dig vidare. Boka din behandling hos oss i Linköping redan idag!

MAKEUP, LASHLIFT, FYNDPÅSAR MM

God förmiddag!

Kan det inte bara komma lite snö? Eller vad tycker du?

20 % RABATT PÅ PALINA MAKEUP I NOVEMBER OCH INFO OM BOKNINGSBARA TIDER OSV.

Hej hopp!
Startar detta inlägg med 20 % rabatt på Palinas makeup i november

Fransar & Makeup

KUL SAMARBETE MED STILFLORISTERNA

I söndags gjorde jag ett makeupjobb åt Stilfloristerna, en blombutik i Linköping.

Önskemålet var Isdrottning, kallt och nyanser i vitt och grått. Håret skulle vara grått.

Anna Ewers

Klostergatan 42, 582 23 Linköping; Tfn 0702 012002; anna@colourfulbeautiful.se

Jag som driver ColourfulBeautiful heter Anna Ewers, och jag har drivit mitt företag sedan år 2014. Under den tiden har jag kunnat samla på mig mycket kunskap som är värdefull när jag erbjuder behandlingar till mina kunder.