Om Mig

Jag heter Anna Ewers och jag är 41 år, jag har två döttrar som heter Elsa, 14 och Alice, 12 år. Sen finns bästa Bosse också, en shitzu som är 5 år. Han hänger ofta med mig i salongen. Det som är så bra med honom är att han är allergivänlig och han fäller inget. Han sover mest!

Jag har alltid brunnit för skönhet och 2014 bestämde jag mig för att gå en makeuputbildning på distans samtidigt som jag jobbade i receptionen på Advokatfirman Delphi. När jag blev certifierad makeupartist fortsatte jag med en utbildning inom fransförlängning.

Så jag körde först på hobbynivå i vårt lilla gästrum, kundkretsen ökade smått och jag flyttade till vårt inglasade uterum med egen ingång. Jag sa upp mig från Delphi och körde detta på heltid. Jag ökade på mina kunskaper och gick fler fransutbildningar och lärde mig även body sugaring som är en skonsam vaxning.

Tyvärr separerade jag och barnens pappa och jag flyttade in mig och salongen till Linköping city.

Jag har hyrt in mig hos flera men nu äntligen har jag min egen lilla dröm där jag kör olika behandlingar och även säljer Secondhand, inredning och kläder.

Jag skulle nog beskriva mig som en glad, social, ödmjuk och driven tjej. Jag brinner för mitt jobb och mina döttrar.

Välkommen till min lilla dröm i Linköping city!

Anna Ewers

Klostergatan 42, 582 23 Linköping; Tfn 0702 012002; anna@colourfulbeautiful.se

Jag som driver ColourfulBeautiful heter Anna Ewers, och jag har drivit mitt företag sedan år 2014. Under den tiden har jag kunnat samla på mig mycket kunskap som är värdefull när jag erbjuder behandlingar till mina kunder.